Maak optimaal gebruik van licht

Van Besouw: zacht en onverwoestbaar

Een Van Besouw tapijt is een echte klassieker. In de jaren ’60 bracht Van Besouw een katoenen lussentapijt op de markt. Deze is vandaag de dag nog steeds stijlvol en van onverwoestbare kwaliteit. Door de drie unieke processen ‘breien’, ‘weven’ en ‘tuften’ krijgt elk tapijt een authentieke uitstraling. Wat nog eens versterkt kan worden door het kiezen voor speciale kleuren of bijzondere randafwerkingen. Ga je voor Van Besouw, dan ga je voor uniek!

van-besouw-vloerkleden-11

Spelen met kleuren en structuren

Van Besouw kan succesvol spelen met kleuren en structuren en maakt voor haar tapijten graag gebruik van ongebruikelijke materialen. Daarom past een Van Besouw tapijt ook niet in elk interieur. Kwaliteit en stijl moeten daarin vooropstaan, zodat het tapijt echt een bijzonder plekje verdient en vooral waarde toevoegt. Daarnaast zijn de tapijten van Van Besouw gemaakt van pure materialen die lang meegaan. Je hebt er dus een leven lang plezier van!

Bekijk hier alle producten van Van Besouw

Van Besouw tapijten in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Van Besouw tapijten zijn uniek. Wil je meer weten over de tapijten van Van Besouw of wil je ze van dichtbij komen bekijken? Maak dan een afspraak voor in onze showroom in Alkmaar. Daar helpen we je graag verder en laten we je onze uitgebreide collectie zien. Ook maken we bij jou thuis een afspraak om zien hoe het staat in jouw interieur. Tot snel!

mark