Overgordijnen

De mooiste overgordijnen vind je bij Binnenlandse Zaken

Overgordijnen: echte sfeermakers

Overgordijnen geven sfeer aan je interieur en zorgen voor de nodige privacy in de avond. Omdat je ze overdag open laat, worden ze vaak gebruikt in combinatie met gordijnen als vitrage, jaloezieën of rolgordijnen. Deze kunnen overdag voor filtering van het daglicht en privacy zorgen. Overgordijnen zijn echte sfeermakers en bepalend voor de uitstraling van je interieur. Daarom zijn ze in prachtige stoffen, kleuren en dessins verkrijgbaar, zodat er altijd iets voor jou bij zit. Bekijk alle mogelijkheden in onze showroom! 

Carlucci-0

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als het om overgordijnen gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor lichtdoorlatend? Semiverduisterend? Of volledig verduisterend? En breng je een verduisterende coating aan of laat je ze voeren? Niet alleen de mate van transparantie, de kleur of het dessin hebben invloed op jouw interieur, ook de plooikeuze is zeer bepalend voor de uitstraling van de overgordijnen. Daar vertellen we je uiteraard graag meer over!

Een mooie collectie overgordijnen in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste plooioptie, kleur en stof voor jouw overgordijnen in onze showroom in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond. Ook kunnen we een selectie overgordijnen meenemen naar jouw woning, zodat je goed ziet hoe het past in jouw interieur!

mark