Over Binnenlandse Zaken

Binnenhuisadviseur in Alkmaar sinds 1963

Het is 1963 als de jonge Willem Bakkum voet zet op de drempel van zijn eigen zaak voor woningtextiel. Inmiddels is Binnenlandse Zaken al meer dan 60 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken.

Tweede generatie stoffeerders

Eind jaren 80 heeft Mark Bakkum, de jongste telg van de familie, de zaak van zijn vader overgenomen. In zijn tienerjaren bracht hij hier al vele uurtjes door voor een extra zakcentje. Onder aan de ladder begonnen kent hij alle aspecten van het vak: van de nieuwste woontrends tot het daadwerkelijke stoffeerwerk. Deze kennis neemt hij dagelijks mee als hij op pad gaat om klanten thuis van advies te voorzien.  

 

Team van vakmensen

Naast Mark werkt er een klein team van vakmensen in de zaak. Een belangrijk speerpunt is dat we alles in eigen beheer doen. We huren geen zzp’ers in die de producten bij jou thuis komen leggen of ophangen. Al het leg- en ophangwerk doen we zelf. Zo weten we zeker dat dit op de juiste manier gebeurt.

Tijd & beleving

De laatste jaren is woonbeleving steeds belangrijker geworden en ook wij zijn daarin meegegaan. Waar Bakkum senior enkel bij mensen thuis kwam meten, nemen wij echt de tijd om te praten over jouw persoonlijke interieurplan. Je kunt ons ook wel zien als het mooie maatpak dat je bij de kleermaker koopt: stijlvol, kwalitatief én met de juiste afwerking. 

 

Neem contact op

Woon je in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond? Dan is Binnenlandse Zaken jouw binnenhuisadviseur voor persoonlijk interieuradvies.