Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën als sfeermaker in jouw interieur

Verticale jaloezieën: prachtig alternatief voor gordijnen

Heb jij grote schuifpuien of grote raampartijen in jouw woning? Denk dan eens aan verticale jaloezieën! Dit is een handig alternatief voor gordijnen waarmee je tegelijkertijd het licht optimaal kunt reguleren. Verticale jaloezieën, ook wel bekend als verticale lamellen, zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, transparanties en materialen. Kom langs in de showroom van Binnenlandse Zaken in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond om onze collectie verticale jaloezieën te bewonderen.

verticale-jaloezie-0

Mooi en strak alternatief voor gordijnen

Je kunt verticale jaloezieën zo gebruiken dat je vrij uitzicht hebt, maar je kunt ze ook inzetten voor privacy met gedeeltelijke lichtinval. Je bepaalt zelf hoe open en gesloten je ze gebruikt. De jaloezieën zijn te bedienen met gemotoriseerde bediening of een koord en met het juiste systeem zelfs geschikt voor draai-kiepramen. Wist je dat je verticale jaloezieën ook kunt gebruiken als scheidingswand/roomdivider in een grote ruimte? Zo kun je optimaal spelen met de praktische indeling in je huis!

Verticale jaloezieën in Alkmaar, Bergen en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Bij Binnenlandse Zaken zijn wij specialist op het gebied van raamdecoratie en kunnen we je alles vertellen over verticale jaloezieën. Ben je op zoek naar verticale jaloezieën in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond en wil je een keuze maken waar je écht blij van wordt? Maak dan een afspraak voor in onze showroom en we nemen graag de tijd om je verder te helpen! 

mark