Marmoleum kan wel tegen een stootje

Natuurlijke grondstoffen en gebruiksvriendelijk

Marmoleum is de merknaam van linoleumvloeren. Ga je voor zo’n vloer, dan kies je voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Marmoleum kan namelijk wel tegen een stootje! Daarnaast is het gemaakt van natuurlijke grondstoffen en CO2-neutraal, dus ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Je kunt er alle kanten mee op en bent ervan verzekerd dat de vloer een leven lang meegaat. Ideaal dus om toe te passen in een ruimte waar écht geleefd mag worden.

linoleum-9

Marmoleum, je kunt er alle kanten mee op

Marmoleum is geliefd bij binnenhuisadviseurs en architecten omdat je er alle kanten mee op kan. Je kunt je qua design en kleur namelijk helemaal uitleven. Ga bijvoorbeeld voor een look van marmer, of beton. Bijna alles is mogelijk! Deze vloer is uiterst duurzaam, onderhoudsvriendelijk, ontvlamt moeilijk en dempt trillingen en geluid. Kortom: onverwoestbaar!

Bekijk hier alle producten van Forbo flooring

Op zoek naar een vloer van Marmoleum in Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond? Je vindt het bij Binnenlandse Zaken

Ben jij helemaal om en wil je gaan voor Marmoleum? Deze 100% CO2-neutraal geproduceerde linoleumvloer is in veel opzichten een goede keuze waar je alle kanten mee op kunt. Maar dat maakt de keuze er niet makkelijker op! Wil jij advies over welke kleur, stijl en dessin past in jouw woning? Maak dan een afspraak voor in onze showroom en we helpen je graag verder!