Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën voor perfecte speling van het licht

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën: een echte klassieker! Deze vorm van raamdecoratie zorgt voor een perfecte combinatie van privacy en lichtinval. Ze hebben een strakke uitstraling en zijn praktisch in gebruik. Maar saai zijn ze zeker niet! De horizontale jaloezieën worden volledig op maat gemaakt. Ook kun je kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden, houttinten en kleuren aluminium. Op zoek naar horizontale jaloezieën in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond? Maak dan een afspraak in de showroom van Binnenlandse Zaken voor persoonlijk advies. 

horizontale-jaloezie-16

Horizontale jaloezieën voor elk interieur

Ga je voor minimalistisch, landelijk of klassiek? Horizontale jaloezieën passen door de veelzijdigheid aan stijlen en kleuren in vrijwel elk interieur. Daarnaast kun je ook de breedte van de lamellen kiezen, wat veel invloed heeft op de uitstraling ervan in jouw interieur. Zo geven brede lamellen (50 mm) een stoere uitstraling terwijl smalle lamellen (16 mm) juist fijn ogen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de standaardbreedte (25 mm). En wist je dat ze ook in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn? Zo zijn ze ook geschikt voor bijvoorbeeld een draai-kiepraam in de slaapkamer.

Horizontale jaloezieën in Alkmaar, Bergen en Egmond bij Binnenlandse Zaken

Kies de horizontale jaloezieën die passen bij jouw interieurstijl en maak een keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Dan heb je prachtige én functionele raamdecoratie in huis. Voor horizontale jaloezieën in regio Alkmaar, Bergen en Egmond kun je bij Binnenlandse Zaken terecht. Maak een afspraak voor in onze showroom en we helpen je graag verder!

mark