Duette® Shades

Op zoek naar Duette® Shades voor jouw woning?

Duette® Shades, praktisch én mooi

Allereerst zijn Duette® Shades mooi om te zien en een echte aanwinst voor jouw woning en interieur. Daarnaast heeft deze vorm van raamdecoratie bijzondere eigenschappen die het vooral erg praktisch maakt. Door de celstructuur van Duette® Shades wordt daglicht op subtiele wijze gefilterd, de kamertemperatuur gereguleerd en wordt geluid gedempt. Ook de slaapkamer kan hiermee goed worden verduisterend. Maak een afspraak in de showroom van Binnenlandse Zaken, binnenhuisadviseur in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond, om je te laten adviseren over de beste raamdecoratie voor jouw woning.

duette-24

Passend in elk interieur

Duette® Shades hebben een top-down/bottom-up systeem waardoor ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De dubbele laag gevouwen stof vouwt zich als een harmonica op en geeft hierdoor een bijzonder effect.

Deze raamdecoratie past in vrijwel elk interieur omdat het in verschillende stoffen, kleuren en dessins beschikbaar is. En heb je een parket- of laminaatvloer? Dan werken de Duette® Shades ook nog eens geluiddempend.

Kom langs bij Binnenlandse Zaken voor een grote collectie Duette® Shades in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan een keuze maken best lastig zijn. Als je een afspraak maakt in onze showroom, kunnen we je volledig begeleiden bij jouw aankoop. Ben je écht geïnteresseerd? Dan komen we ook nog eens bij jou thuis om te kijken welke raamdecoratie het beste past in je interieur.

mark