Verduisterende gordijnen

Ga voor privacy met verduisterende gordijnen

Privacy, isolatie én een goede nachtrust.

Verduisterende gordijnen worden gemaakt van verduisterende stof met een coating aan de achterzijde, zodat er geen licht doorheen schijnt. Hierdoor zijn ze perfect voor in een slaapkamer en bieden ze ’s avonds optimale privacy. Ga je voor gevoerde gordijnen? Dan dragen deze bij aan de isolatie van jouw woning en verkleuren ze niet zo snel door daglicht. Daarnaast kunnen ze een slaapkamer volledig verduisteren, wat bijdraagt aan een betere nachtrust.  

 
gordijnen-casamance-1

Maak de beste keuze voor jouw interieur

Het is belangrijk dat de verduisterende gordijnen de juiste lengte hebben, zodat al het licht buitengehouden wordt. Verduisterende gordijnen zijn vaak gemaakt van wat zwaardere stof, waardoor deze stugger vallen op een groter oppervlak. Wil je toch liever een wat soepelere stof? Dan is het ook mogelijk om stof naar keuze te voeren met een black-out voeringsstof. Ook bestaan er dim-out gordijnen die op een andere manier geweven worden zodat ze iets meer licht doorlaten. 

Mooie collectie verduisterende gordijnen in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Gordijnen zijn allesbepalend voor jouw interieur. Maak daarom de juiste keuze voor stoffen, kleuren en plooiopties. In onze showroom kunnen we je hier alles over vertellen, zodat jij de keuze kunt maken die écht bij jou past. Maak een afspraak voor in onze showroom en laat je inspireren.

mark