Vloeren die tot de verbeelding spreken.

Therdex: unieke PVC vloeren

Ben jij op zoek naar een authentieke vloer? Een prachtige visgraatvloer of doorleefde planken? De pvc-vloeren van Therdex hebben door de speciale toplaag willekeurige nerven, groeven en knoesten die je ook echt kunt voelen. Toch hebben ze wel de voordelen van pvc. Zo zijn ze geluiddempend, makkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee. Zo’n vloer van Therdex past in elk interieur!

pvc-vloeren-7

Niet typisch pvc

Therdex staat voor écht mooie producten. De nadruk binnen de collectie ligt dan ook op producten die de sfeer van het materiaal overbrengen, of dat nu natuurlijk hout, steen of betondesign is. De harde vinylvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, krasvast, warmte-isolerend en zeer sterk. Omdat de vloeren direct op de ondervloer worden verwerkt of gelijmd voorkomt dit weerkaatsing van het geluid in de kamer.

Bekijk hier alle producten van Therdex

Op zoek naar pvc-vloeren van Therdex? Je vindt het in Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond bij Binnenlandse Zaken

Wil jij ook zo’n mooie en praktische pvc-vloer van Therdex? Therdex heeft een brede collectie van kleuren, maatvoeringen en structuren; een collectie die altijd in beweging is. Er is dus genoeg te kiezen! Wil je hulp bij jouw keuze? Maak dan een afspraak voor in onze showroom en we kunnen je er alles over vertellen.

mark