Multishades

De mooiste collectie multishades bij Binnenlandse Zaken

Multishades: spelen met licht

Multishades zijn duo-rolgordijnen die bestaan uit lichte en donkere banen. De ene baan bestaat uit een dicht geweven stof terwijl de andere baan uit transparante stof bestaat. Bedien je het rolgordijn, dan bewegen deze banen over elkaar heen. Hierdoor kun je gemakkelijk spelen met lichtinval en de hoeveelheid privacy. Wil je meer weten over de werking van multishades en de toepassing ervan in jouw interieur? Maak dan een afspraak voor in onze showroom!

Bepaal zelf de mate van inkijk

Je kunt gemakkelijk zelf de mate van privacy bepalen doordat je de multishades op verschillende standen kunt gebruiken. Dit regelt de mate van inkijk, maar geeft ook nog eens een speels effect aan je interieur. Daarnaast zijn de multishades in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar.

Bekijk al onze merken Multishades

Multishades in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Wil je multishades in het echt komen bekijken? In onze showroom in Alkmaar hebben we een mooi assortiment multishades waar we je gerust alles over vertellen! Ook helpen je we graag om de juiste keuze te maken door een selectie multishades mee te nemen naar jouw woning. Zo zie je precies of het past in je interieur!

mark