Bescherm je vloer met een deurmat van Coral

Deurmatten en entreematten

Voorkom vuil in vocht in je woning met een deurmat van Coral. Al 50 jaar lang produceert Coral kwalitatief hoogwaardige deurmatten. Is een deurmat slechts een detail in jouw woning? Dan wel een erg belangrijke! Met een deurmat achter de voordeur bescherm je jouw vloer namelijk tegen het ergste vocht en vuil en blijft deze langer mooi.

coral-9

Slijtvast en vochtabsorberend

Saai hoeft een deurmat zeker niet te zijn! Alle deurmatten van Coral zijn vuil- en vochtabsorberend, slijtvast en verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en dessins. Ga voor luxe en kwaliteit en kies een deurmat die past bij de stijl van jouw woning! Wist je dat er bij de productie van de deurmatten zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare grondstoffen worden gebruikt, zoals petflessen? De focus ligt op duurzaamheid. 

Bekijk hier alle producten van Coral

Coral deurmatten en entreematten in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond

Deurmatten van Coral vind je bij Binnenlandse Zaken in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond. Als je een afspraak maakt in onze showroom kunnen we je de verschillende mogelijkheden laten zien. Ook geven we je graag advies op maat. Kies jouw eigen kleuren en dessins uit ons uitgebreide assortiment! Zien we je snel op de Berenkoog in Alkmaar?