Vouwgordijnen

De mooiste collectie vouwgordijnen bij Binnenlandse Zaken

Vouwgordijnen voor elk interieur

Heb jij een landelijk interieur? Houd je van strak en modern? Of ga je liever voor een klassieke uitstraling? Wat jouw smaak ook is, vouwgordijnen passen in elk interieur! Vouwgordijnen hebben een kenmerkende uitstraling door de horizontale vouwen. Deze kun je strak houden met behulp van baleinen, maar je kunt de vouwgordijnen ook een nonchalantere uitstraling geven door deze weg te laten. In onze showroom in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond kun je een mooie collectie vouwgordijnen bekijken, met verschillende kleuren, stoffen en dessins.

vouwgordijn-5

Subtiele lichtinval of verduisterende werking

Strak of nonchalant, kies zelf hoe je jouw vouwgordijnen het liefst hebt. Door bewust te kiezen voor een mooie stof of kleur kunnen deze gordijnen echt iets toevoegen aan je interieur. Naast dat vouwgordijnen zeer decoratief zijn, kunnen ze het licht prachtig filteren. Kies bijvoorbeeld voor semi-transparante stof voor een subtiele lichtinval. Zo geniet je van privacy én daglicht. Uiteraard kun je ook kiezen voor volledig verduisterende stof.

Vouwgordijnen in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond? Kom langs bij Binnenlandse Zaken!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarop vouwgordijnen bijdragen aan de lichtinval, isolatie en sfeer van je woning. Wil je hier meer over weten en ben je benieuwd welke vouwgordijnen passen in jouw interieur? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. We vertellen je er graag meer over!

mark