Geen vervelende insecten meer in huis

Grote collectie horren van Unilux

Niets is zo vervelend als een huis vol ongewenste vliegjes of muggen. Met de horren van Unilux komt daar verandering in. Horren voor een draaideur, openslaande tuindeur, schuifpui of draaikiepraam. Het is allemaal mogelijk! Wij hebben hordeuren en raamhorren van Unilux in ons assortiment die speciaal op maat gemaakt worden voor jouw deur of raam.

unilux-6
unilux-9

Blijven ventileren

Het voordeel van de horren van Unilux is dat insecten buiten de deur blijven, maar je wel kunt blijven ventileren. Dit is in de zomer echt een aanwinst voor je woning. Buiten de standaardkleuren, kunnen de horren op RAL-kleur gemaakt worden, zodat die perfect passen bij jouw woning en interieur. Uiteraard maken we graag een afspraak om te adviseren, meten en monteren!

Bekijk hier alle producten van Unilux

Op zoek naar horren van Unilux in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond?

Je vindt het bij Binnenlandse Zaken! Wij zijn een Unilux horrenspecialist en kunnen je op weg helpen met hordeuren of raamhorren van Unilux. Maak je een afspraak in onze showroom in Alkmaar om zelf een keuze te maken? We adviseren je graag over de beste optie voor jouw woning en interieur! 

mark