Trapbekleding

Ga voor trapbekleding zodat jouw trap een echte blikvanger wordt

Trapbekleding voor elke persoonlijke smaak

De trap is vaak het eerste wat mensen zien als ze jouw woning binnenstappen. Deze mag dus best indruk maken met mooie trapbekleding. Wat trapbekleding betreft is eigenlijk alles mogelijk. Je kunt kiezen voor materialen als pvc, vinyl en marmoleum, maar bijvoorbeeld ook tapijt. Met de juiste afwerking kan jouw trap een echte blikvanger worden. Wil je ons uitgebreide assortiment trapbekleding bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom.

trapbekleding-6

Voor een trap die gezien mag worden

Ben jij net verhuisd of mag je trap gewoon een opknapbeurt krijgen? Geef je trap een mooie make-over door nieuwe trapbekleding. Je kunt de trap laten aansluiten op de stijl van de hal. Heb je daar bijvoorbeeld pvc liggen? Dan kun je ook kiezen voor pvc-trapbekleding. Maar het kan ook een weloverwogen keuze zijn om de trap juist extra op te laten vallen. Pvc is de meest gekozen optie, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Het grote voordeel is dat trapbekleding en traplopers zorgen voor een goede geluidsdemping.

Kom voor trapbekleding in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond naar Binnenlandse Zaken

Maak je een afspraak om verschillende soorten trapbekleding te bekijken in onze showroom? Wij helpen je graag bij het maken van de keuze voor de juiste trapbekleding of traploper die past bij jou en jouw interieur. Als je iets moois hebt uitgezocht komen we bij jou thuis om persoonlijk advies te geven. Laat je inspireren!