Breng sfeer in huis met Parade

Luxe, warmte en comfort

Ben je op zoek naar mooi en kwalitatief tapijt? In de collectie van Parade vind je tapijten in een breed kleurenpalet, perfect passend bij de huidige interieurtrends. Hierdoor blijft Parade met zijn tijd meegaan. Wist je dat de tapijten van Parade gemaakt zijn van natuurlijke materialen? Deze zijn duurzaam en kunnen goed gerecycled worden. Niet alleen fijn voor jouw interieur, maar ook voor het milieu!

jabo-vloerkleden-8

Voeg warmte en comfort toe aan je woning

Voor welke kleur, vorm, afmeting en afwerking ga jij? Ga voor een vloerkleed op maat en maak er een echte eyecatcher van in jouw woning. Kenmerkend aan Parade is de Parade Palazzo. Deze elegante vloerbedekking bestaat uit driekleurige hoogwaardige Polyamide garens. Elke kleur kent een subtiel kleurcontrast, waardoor dit tapijt past in bijna elk interieur.

Bekijk hier alle producten van Parade tapijt

Tapijten en vloerkleden van Parade vind je bij Binnenlandse Zaken, specialist in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond

De adviseurs van Binnenlandse Zaken helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij streven ernaar dat je kiest voor een tapijt of vloerkleed waar je écht blij van wordt. Maak je een afspraak voor in onze showroom? Dan nemen we alle tijd om je op weg te helpen.

mark