PVC-vloeren

Pvc-vloeren bij Binnenlandse Zaken

Pvc-vloeren: geschikt voor elk interieur!

Het is niet voor niets dat pvc-vloeren te vinden zijn in veel interieurs. Het is namelijk onderhoudsvriendelijk, sterk, waterafstotend, krasvast én warmte-isolerend. Wil je toch een visgraatvloer? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een pvc-vloer met een natuurlijk houtmotief, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een steen- of betonlook. Bekijk ons assortiment in de showroom van Binnenlandse Zaken, zodat je de vloer kunt uitzoeken die écht bij je past!

pvc-vloeren-7

Duurzaam en slijtvast

Pvc-vloeren hebben een harde toplaag, waardoor ze minder snel slijten en langer meegaan. Nog een voordeel: deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Door de embossing-structuur van de toplaag heeft de vloer voelbare nerven, zonder dat je het onderhoud van een houten vloer hebt. Daarnaast zorgt een pvc-vloer voor een goede akoestiek in huis, omdat de vloer direct op de ondervloer gelegd of gelijmd wordt.

Vind jouw pvc-vloer in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond bij Binnenlandse Zaken

Ben jij nog aan het twijfelen welk soort pvc-vloer in jouw woning past? Of wil je de verschillende stijlen van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor in onze showroom in Alkmaar, dan helpen we je aan een pvc-vloer die een echte eyecatcher is in jouw interieur.

mark