Persoonlijk interieuradvies op maat, bij jou thuis

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer, moderne gordijnen of raamdecoratie? Maak dan online een afspraak om deze in onze showroom te bekijken. Daarna komen wij altijd bij jou thuis voor persoonlijk advies. Zo zien we precies wat de situatie is, hoe jouw woning eruitziet en wat jouw wensen zijn. Op basis daarvan geven we je zo goed mogelijk advies, passend bij jouw woning en stijl. Zo kun je van jouw huis écht een thuis maken.

Kennismaking in de showroom​

Aan de hand van een afbeelding in een webshop kan het best lastig zijn om de juiste vloer of gordijnen uit te kiezen. Daarom hebben wij een prachtige presentatieruimte ingericht aan de Berenkoog 51 L, 1822 BN in Alkmaar waar je in alle rust onze producten kunt bekijken. We gaan graag met je in gesprek over je wensen en de mogelijkheden die er zijn én geven je eerste adviezen voor kleur- en materiaalkeuze.

Persoonlijk advies

Luisterend oor

Vervolgens gaan we met al onze klanten een maatwerktraject in. Dit betekent dat we bij je langskomen met de producten en je hier persoonlijk advies over geven. En of je nu alleen nieuwe gordijnen wilt of dat je huis toe is aan een volledige make-over, we bieden in alle gevallen een luisterend oor en een passende oplossing.

binnenlandsezaken-10
binnenlandsezaken-3

We nemen de tijd

Het is misschien uitgebreider dan je gewend bent, maar op deze manier kunnen we echt de tijd nemen en weten we zeker dat je de juiste keuze maakt. We denken namelijk ook aan de zaken waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

Eerlijk advies

Jij hebt bepaalde voorkeuren, maar wij hebben onze expertise. Raamdecoratie of vloerbekleding moet passen bij jouw eigen smaak en de stijl van je woning. Denken wij dat dit totaal niet matcht? Dan zijn we niet bang om je hier eerlijk advies over te geven. Mét een grote glimlach!

binnenlandsezaken-0

Persoonlijk advies

We kunnen jouw wensen niet alleen vertalen naar een mooi plaatje, maar deze ook concreet maken. Als het gaat om de aankleding van je interieur is dat eigenlijk altijd maatwerk. Daarom komen we alles tot in detail meten en worden de producten op maat gemaakt. Hiervoor hebben we eigen stoffeerders in dienst – echte ambachtsmannen – die de tijd nemen om jouw vloer te leggen, gordijnen op te hangen of raamdecoratie te monteren. In alle gevallen staat kwaliteit voorop!

Neem contact op

Woon je in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond? Dan is Binnenlandse Zaken jouw binnenhuisadviseur voor persoonlijk interieuradvies.