De Ploeg: toegankelijke gordijnstoffen

Maak jouw interieur écht sfeervol

Wil jij sfeer en warmte brengen in jouw interieur? De Ploeg heeft een grote collectie hoogwaardige gordijnstoffen, met onder andere ausbrenners, inbetweens en vouwgordijnen. Van luxe velvet tot eigentijdse drukstoffen. Binnen de hele collectie ligt de nadruk op natuurlijke materialen en vakmanschap, met specifieke aandacht voor een zacht en sfeervol interieur waar kwaliteit vooropstaat. Kom je de mooie collectie bekijken in de showroom van Binnenlandse Zaken?

gordijn

100 kleurstellingen om uit te kiezen

Wist je dat je in de grote collectie gordijnstoffen van De Ploeg kunt kiezen uit wel 100 verschillende kleurstellingen? Kies bijvoorbeeld voor diepe kleurtonen of juist zachte en neutrale kleuren. Daarnaast zijn de gordijnstoffen ook nog eens functioneel. De stoffen zijn vlamvertragend én goed wasbaar. Hierdoor heb je er zo lang mogelijk plezier van!

Bekijk hier alle producten van De ploeg

Vind gordijnstoffen van De Ploeg in Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond bij Binnenlandse Zaken

Een collectie gordijnstoffen met zoveel aanbod maakt het kiezen er niet makkelijker op. Daarom raden we je aan om een afspraak te maken voor in onze showroom. Dan kun je op je gemak de prachtige stoffen bekijken en al je vragen stellen. Die beantwoorden we uiteraard graag! Zien we je daar?