Inbetween gordijnen

Ga voor de optimale lichtinval met inbetweens

Inbetween gordijnen voor lichtinval en sfeer

Inbetween gordijnen zijn gemaakt van soepele en semi-transparante stoffen. De dikte van de stof bepaalt hoeveel licht er naar binnen valt. Ga je voor inbetween gordijnen, dan komt er nog wel daglicht in huis, maar kunnen mensen overdag niet naar binnen kijken. Het zit ongeveer tussen vitrage en overgordijnen in. Hierdoor geven ze echt sfeer aan je interieur. ’s Avonds kun je ze perfect combineren met een mooi rolgordijn of duette product.

chivasso-11

Gordijnen dicht, maar toch zon in je woning

Het fijne van inbetween gordijnen is dat je ze dicht kunt houden, maar toch kunt profiteren van zonlicht in jouw woning. Inbetweens zijn dikker dan vitrage, waardoor niemand naar binnen kan kijken. Als het licht aan staat in de avond kan dit wel. Daarom worden inbetween gordijnen veel gecombineerd met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Je kunt ze uiteraard ook combineren met jaloezieën of rolgordijnen.

Persoonlijk advies over inbetween gordijnen in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Kom dan langs in onze showroom in Alkmaar om de volledige collectie inbetween gordijnen te bekijken. Ook komen we graag met de stof bij jou langs, zodat je kunt ervaren hoe de inbetweens passen in jouw interieur!

mark