Linoleum

De mooiste collectie linoleum bij Binnenlandse Zaken

Perfect voor ruimtes waar écht geleefd wordt

Bij Binnenlandse Zaken verkopen we linoleumvloeren, ook wel bekend als Marmoleum. Dit is een extreem duurzame vloer die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals houtmeel, jute, hars en lijnzaadolie. Hierdoor is de vloer biologisch afbreekbaar en slijtvast. Perfect voor ruimtes waar echt geleefd wordt. Zijn linoleumvloeren dan altijd van die saaie ziekenhuisvloeren? Dat zeker niet! Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende dessins en kleurstellingen passen ze ook mooi in een moderne woonkamer of strak kantoor. Vind jouw linoleumvloer in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond bij Binnenlandse Zaken.

linoleum-3

Slijtvast: linoleum kan tegen een stootje

Linoleum is niet alleen praktisch, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden. Je kunt helemaal losgaan met kleuren en patronen. Zo is linoleum voor bijna elke ruimte geschikt, maar in het bijzonder voor omgevingen waar hygiëne en slijtvastigheid erg belangrijk zijn. Door de UV-geharde dubbele toplaag, ook wel bekend als Topshield2, is de vloer vuilafstotend en blijft het zijn leven lang in optimale staat.

Bekijk al onze merken

Op zoek naar linoleum in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond? Je vindt het bij Binnenlandse Zaken!

Ben jij op zoek naar een vloer die wel tegen een stootje kan, volledig duurzaam is en levenslang meegaat? Linoleumvloeren (Marmoleum) hebben een strakke aanblik en zijn goed te combineren met vloerverwarming. Deze vloeren passen dus zeker ook in woonkamers en slaapkamers! Maak een afspraak voor in onze showroom in Alkmaar en we helpen je graag op weg!

mark