Plisségordijnen

Sfeervol gefilterd licht met plisségordijnen

Prachtige lichtinval met plisségordijnen

Wil je de lichtinval in jouw woning perfect kunnen regelen? Kies dan voor plisségordijnen. Hiermee kun je licht sfeervol filteren. De gordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse materialen, zoals transparante stof, semi-transparante stof en lichtdoorlatende stof. Kies de vorm die bij jou past. Maak je een afspraak in de showroom van Binnenlandse zaken voor plisségordijnen in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond? Dan vertellen we je er graag meer over!

plisse-3

Handig top-down/bottom-up systeem

Plisségordijnen hebben een handig top-down/bottom-up systeem waardoor je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. Hierdoor zijn ze eenvoudig te bedienen. Deze gordijnen zijn voor elke raamvorm geschikt en verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. Wist je dat ze ook in de keuken opgehangen kunnen worden? Zo zijn ze toepasbaar in jouw volledige woning.

Plisségordijnen in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Maak eens een afspraak om diverse plisségordijnen te bekijken in onze showroom. We helpen je graag met het kiezen van de juiste raamdecoratie die past bij jou en jouw interieur. Als je iets moois hebt uitgezocht komen we bij jou thuis om persoonlijk advies te geven. Laat je inspireren!

mark