Laminaat

Ga voor onderhoudsvriendelijk laminaat!

Laminaat: kunststof vloer voor elk interieur

Laminaat is in veel woningen terug te vinden. Deze kunststof vloer heeft vaak een houtlook, maar is ook verkrijgbaar als glanzende of gladde vloer en in diverse patronen en kleuren. En wist je dat je laminaat ook in verschillende strookbreedtes kun bestellen? Kom langs bij Binnenlandse Zaken, de specialist voor laminaat in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond. Bekijk in onze showroom welke strookbreedte, houtstructuur en kleur het meest geschikt is voor jouw woning.

pvc-vloeren-29

Natuurlijke houtlook

De meeste mensen kiezen voor laminaat omdat het veel lijkt op een houten vloer, maar dan een stuk onderhoudsvriendelijker. De bovenste laag heeft een houtprint die zelfs houtnerven kan bevatten, zodat het net echt lijkt. Je kunt deze uitstraling nog eens versterken door te kiezen voor een houtkleur als kersenhout of kastanje.

Bekijk al onze merken

Binnenlandse Zaken: specialist in laminaat in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond

De mooiste collectie laminaat vind je bij Binnenlandse Zaken. Kom je binnenkort langs in onze showroom? Laat je inspireren door ons assortiment of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek!

mark