Domotica

Maak je huis slimmer

Gemak en comfort in een slim huis


Een slim huis wordt vandaag de dag steeds populairder. Toch heeft de gemiddelde woninginrichter hier weinig kennis van of wil hier niet aan beginnen. Wij zijn juist wél gespecialiseerd in deze tak van sport en vinden het ook nog eens ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn. Bij Binnenlandse Zaken verkopen we elektrische ‘slimme’ producten voor jouw interieur (alleen voor binnen). 

Zo kan raamdecoratie aangestuurd worden door Somfy en gordijnrails door Forest. Vanaf jouw smartphone kun je hiermee jouw gordijnen dichtdoen of instellen dat deze automatisch opengaan zodra je wakker wordt. Een slim huis maakt het leven nét een stukje comfortabeler.

somfy

Homey van Athlon


Wij zijn met name gespecialiseerd in producten die gekoppeld kunnen worden met de Homey van Athlon en weten hier meer over dan de gemiddelde woninginrichter. ‘Homey’ spreekt bijna alle talen en is een prima controller in huis voor de particulier. Hiermee kun jij alle apparaten in huis laten samenwerken. Wij verkopen deze zelf niet, maar kunnen deze wel koppelen aan onze producten én hier uitgebreid advies over geven.

 

Domotica-installateur in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond?

Wij doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Wij kunnen daarom de volledige projectbegeleiding voor een slim huis voor je uit handen nemen. Dit doen we voornamelijk voor particulieren. Denk hierbij aan het overleggen met aannemers, elektriciens of IT-specialisten. Voor optimaal gemak en comfort! 

mark