Vloerkleden

Grote collectie vloerkleden bij Binnenlandse Zaken

Vloerkleed: onmisbaar in jouw woning

Een vloerkleed mag eigenlijk niet ontbreken in jouw woning. Het is een mooi, opvallend element, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Zo geeft het sfeer, warmte en draagt het bij aan een betere akoestiek. In onze grote collectie vloerkleden vind je altijd wel een variant die bij jouw interieur past. Vloerkleden in alle soorten en maten, hoogpolig, laagpolig, vierkant, rond. Noem het maar en het is mogelijk!

vloerkleden-02

Geef net dat beetje extra aan je interieur

Met een vloerkleed kun je net dat beetje extra geven aan je interieur. Je kunt spelen met kleur en patronen. Ga bijvoorbeeld voor een vloerkleed in een neutrale kleur zodat het opgaat in je interieur of kies juist voor kleed dat opvalt en een echte eyecatcher is. Wist je dat vloerkleden ook geschikt zijn voor mensen met een stofallergie? Vloerkleden houden namelijk stofdeeltjes vast zodat deze niet door de kamer blijven zweven.

De mooiste collectie vloerkleden in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken, jouw binnenhuisadviseur.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is de keuze voor een vloerkleed niet altijd makkelijk. Wij helpen je graag verder! Wij hebben een mooie collectie vloerkleden in onze showroom in Alkmaar. Als je een afspraak maakt voor in onze showroom kunnen we je persoonlijk advies geven en helpen bij jouw keuze.

mark