Tapijt

Tapijt – de mogelijkheden zijn eindeloos

Ga jij voor comfortabel en zacht?

Houd jij van een warme en comfortabele ondergrond in jouw woonkamer of slaapkamer? Dan zit je met tapijt goed. Tapijt voelt lekker zacht aan, maar heeft ook veel praktische voordelen. Zo werkt het geluiddempend en isoleert het warmte. Hierdoor kun je al snel je thermostaat een stukje lager zetten. En dat is weer fijn voor de energierekening! Maak snel een afspraak bij Binnenlandse Zaken, jouw binnenhuisadviseur in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond.

tapijt-16

Luxe en zachte uitstraling

Tapijt heeft een luxe uitstraling en geeft een echt hotelkamergevoel. Het biedt heel veel mogelijkheden. Ga je voor hoogpolig of laagpolig? Felle kleuren of juist natuurlijke tonen? Egaal of vrolijke dessins? De keuzes zijn eindeloos!

Wat veel mensen niet weten is dat tapijt juist stof vasthoudt. Stof blijft niet door je kamer heen dwarrelen maar wordt opgenomen in de vloer. Even stofzuigen en je kamer is snel weer stofvrij.

Binnenlandse Zaken, specialist op het gebied van tapijt in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond

Als je gaat voor tapijt dan wil je kiezen voor de kleur en stijl die echt in jouw interieur past. We nodigen je daarom graag uit voor een afspraak in onze showroom, zodat we je hier goed mee kunnen helpen. Ook is een onderdeel van onze service dat we bij jou thuis komen om samen de uiteindelijke keuze te maken. Maak je snel een afspraak via de button hieronder?

mark