Gordijnstoffen maken jouw woning sfeervol

Grote collectie sfeervolle gordijnstoffen van Artelux

Artelux heeft een grote collectie gordijnstoffen. Deze collectie bevat onder andere uni-stoffen in diverse kleuren, structuren, stijlen en variërend van materiaal. Ook vind je in de collectie van Artelux gordijnen met transparante dessins (ausbrenners), transparanten en luxe velvets. Het team van Artelux streeft naar een collectie die beantwoordt aan de nieuwste trends, toegankelijk is en de juiste sfeer en warmte brengt in elk interieur. 

artelux-gordijnen-9

Sfeervol gordijnstoffenconcept

Zeg je Artelux, dan zeg je sfeervol gordijnstoffenconcept. Ausbrenners, transparanten, soepele jacquardstof of eigentijdse motieven: Artelux biedt een uitgebreide keuze in structuur, materiaal en stijl. Ook staat Artelux bekend om haar New Velvets collectie. Hiermee is het vroegere veloursgordijn getransformeerd tot een moderne en fluweelzachte gordijnstof. Uniek!

Bekijk hier alle producten van Artelux

Gordijnen van Artelux in de regio Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond

Je vindt het bij Binnenlandse Zaken! Omdat er zoveel verschillende gordijnstoffen zijn kan het soms moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Als je een afspraak maakt voor in onze showroom in Alkmaar helpen we je hier graag bij. We laten je de uitgebreide collectie gordijnen van Artelux zien en nemen de tijd voor een goed gesprek. 

mark