Vinyl

De mooiste vinylvloeren vind je bij Binnenlandse Zaken

Soepel en naadloos

Een vinylvloer bestaat uit meerdere lagen, een sterke toplaag en een transparante beschermlaag. Vinyl is hierdoor lichtverend, soepel en erg stil. Ook voelt een vinylvloer comfortabel aan en is het goed te combineren met vloerverwarming. Welke stijl vind je mooi? Vinylvloeren zijn namelijk in veel verschillende patronen, structuren en kleuren beschikbaar, zoals een betonlook of houtstructuur. Zo vormen ze een mooie basis in bijna elk interieur. Kom naar Binnenlandse Zaken, jouw binnenhuisadviseur in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond, om je te laten adviseren over de geschikte vloer voor jouw woning.

vinyl-8

Geschikt voor huizen waar écht geleefd wordt

Onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. Dat klinkt als muziek in de oren, niet? Vinylvloeren verminderen omgevings- en contactgeluid door de geluiddempende werking. Daarnaast hecht vuil minder goed. Vieze pootafdrukken van huisdieren? Schoenzoolstrepen? Met een natte doek zijn vinylvloeren makkelijk schoon te houden. De toplaag beschermt de vloer tegen slijtage, zodat kleine indrukken weer vanzelf omhoog veren (pas wel op met afdrukken van zware meubels).

Mooie collectie vinyl in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Onze interieuradviseurs adviseren je graag over de keuze voor een vinylvloer die bij jou en jouw interieur past. Maak een afspraak voor in onze showroom om onze uitgebreide collectie te bekijken. Ook komen we vervolgens graag bij je thuis langs voor persoonlijk advies, zodat we samen kunnen zien wat het beste past in jouw woning.

mark