Houten jaloezieën

Kies jouw houten jaloezieën bij Binnenlandse Zaken

Warme en elegante uitstraling

Houten jaloezieën zijn een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Ze hebben een warme uitstraling, zijn elegant en gaan lang mee. Ga je voor natuurlijk hardhout of stijlvol imitatiehout? En wil je de nerven juist zichtbaar hebben voor een speelse look of ga je meer voor een effen kleur en uitstraling? Kom naar Binnenlandse Zaken, jouw binnenhuisadviseur in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond om onze veelzijdige collectie te bewonderen, met verschillende houttinten, bedieningsmogelijkheden en breedtes.

horizontale-jaloezie-0

Bepaal zelf de lichtinval en privacy

Met houten jaloezieën is het heel gemakkelijk om te spelen met licht en privacy. Kantel ze naar voren of achter of zet ze helemaal open of dicht. Het hout is duurzaam gekapt, dus de jaloezieën hebben niet alleen een natuurlijke look maar zijn ook een verantwoorde keuze. Naast verschillende houtsoorten kun je ook spelen met diverse decoratieve banden of bovenbak voor een opvallend of speels effect, bijvoorbeeld door een contrasterende kleur toe te voegen. Het is zelfs mogelijk om verschillende houtsoorten te combineren! 

 

De beste collectie houten jaloezieën in de regio Alkmaar, Bergen en Egmond vind je bij Binnenlandse Zaken

Ga voor gemak, karakter en warmte met houten jaloezieën. Een prachtige toevoeging aan elk interieur! Graag adviseren wij je over de beste materiaal- en kleurkeuze. Maak via de button hieronder een afspraak in onze showroom en laat je inspireren door alle mogelijkheden. We nemen alle tijd om je optimaal te helpen zodat je de beste keuze kunt maken.

mark