Gegarandeerd warme voeten met de vloerkleden en tapijten van Desso

Maak je woning letterlijk zachter

Desso is producent van hoogwaardige tapijten en vloerkleden. Van functionele tapijttegels tot vloerkleden met prachtige dessins. Pas vloerkleden toe om verschillende meubelen te verbinden of maak een ruimte letterlijk zachter met een stijlvol tapijt. Of je nu landelijk woont, gaat voor een klassiek interieur of juist houdt van modern design, voor elk interieur is wel een passend tapijt te vinden. Kom je de collectie van Desso bewonderen in de showroom van Binnenlandse Zaken in Alkmaar?

vloerkleden-01

Gezond binnenklimaat als uitgangspunt

Bijzonder aan de tapijten en vloerkleden van Desso is dat het uitgangspunt is om een gezond binnenklimaat te creëren. Zo houdt het Desso AirMaster® tapijt opdwarrelend stof beter vast door de speciale garenstructuur, zodat dit niet in de lucht blijft zweven. En wist je dat Desso ook afvalstoffen van de productie verwerkt in andere producten? Zo zijn de tapijten en vloerkleden van Desso niet alleen mooi, maar dragen ze ook nog eens bij aan duurzaamheid.

Bekijk hier alle producten van Desso

Kom voor de collectie van Desso in Alkmaar, Bergen, Heiloo en Egmond naar Binnenlandse Zaken

Geef jouw huiskamer, slaapkamer of kantoor zachtheid en comfort met een mooi vloerkleed van Desso. Bij Binnenlandse Zaken adviseren we je graag over de verschillende producten, zodat je een keuze kunt maken waar je écht blij van wordt. Maak je een afspraak voor in onze showroom? Dan helpen we je graag verder!

mark